blog header
Bloginfo
ttnn
tetszőleges tulajdonságok nélküli nő
Blogajánló

Több helyen kezdtem el blogoni, hogy kiderüljön, melyik a legkönnyebben kezelhető, ilyesmik. Némelyik időnként behalt, vagy halálba idegesített, hogy nem akart verdana lenni, aztán végül megmaradt mind, többé-kevésbé ugyanazzal a tartalommal. A blog.hu főleg azért maradt meg, mert nagyon bírom a statisztikájukat. Meg lehet nézni, melyik bejegyzést olvasták a legtöbben, pontosan hányan, ilyesmik. De a kedvenceim a keresőkifejezések, amelyek engem is találatként adnak ki. Az érthető ttnn, bagoly, pacsirta, baszhatnék ügyeken kívül akad néhány igen szórakoztató. "alvó + nő + baszása", "pisiszex + szájba + pohárba + képek", "lábfétis + nyalás + tűsarok", "domina + latex + vezeklés + büntetés", "megbaszott + a + kutyám + a + lóvam" (sic!).
Hangosan bírok ezeken röhögni. Érdekes, milyen rovátkákba zöttyen bele szerény munkásságom.

Érdekes az is, hogy kaptam két levelet az előző bejegyzésre, miszerint hetek óta nem basztam, de semmi gáz, elmúlik (két olyan felhasználótól, akik jóval korábban regisztráltak, mint én, és elég aktívan kommentelgettek máshol, tehát ez valszín nem a pszichó ex.) A felajánlás az volt, hogy ők nagyon szívesen megpörgetnének a farkukon, illetve felpróbálnának, mindkettőnk garantált örömére. Ezen is hangosan bírtam röhögni. Imádom a webkettőt :)

Viszont kedvem támadt szexről beszélni. Ha már nem baszok, legalább beszélek róla.
Hát. Nem igazán szeretem a nagy fütyiket, nem tudnak fickándozni, trükközni, teljesen kitöltenek, csak topán járnak ki-be, dörzsölnek, ahol érnek, nem nagy kaland. Nálam a közepes és kicsi farok a nyerő. A kedvencem a kőkemény és kisebb vérfasz. A legjobb, ha kajla, vagy ha állva a hasfalhoz simul, akkor minden ügyeskedés és hajladozás nélkül ott dörzsöl, ahol kell. Feszül a g-pontnak neki, magától. Jó, ha kicsit bunkós a vége, kiöblösödik a makk, akkor egyszerűen bárhogy és bármit csinálhatunk, kurvajó. És persze, legalább 20-25 percre van szükségem egy kiadós orgazmushoz. Tudok előbb is, de az olyan elsietett, nem süt ki teljesen, bennem marad a kielégületlenség, de olyan mélyre fészkeli be magát, hogy elég macerás kicsalni, jobban mondva álló fasz hiányában kinyalni onnan, és akkor sem az igazi.
A legjobb, ha egy dugás 30-40 percig tart. Abba bele lehet halni, annyira jó. A csak egy menet legyen de abba haljunk bele baszás híve vagyok.

Az a helyzet, hogy ez a fajta fasz ritka, mint a karón varjú A legtöbb fasz fél-háromnegyedkemény húsfasz és jó, ha 5 percig bírja. Ha már az elején nagyon be vagyok indulva, és a hüvelyem rángatózni meg őrülni kezd, akkor 2 perc. A kotonok is csak 6-7 percig bírják. A kereslet talán nem is tudja, hogy ilyen korlátos a kotonok élettartama. Mert így is van pár perc ráhagyás.
Habár, lehet, hogy én jobban gyötröm a kotont. Nagyon rámozgok, igaz. Nem az a lolkabolkás tilitoli. Ha az ujjammal csinálom magamnak, szédületes, mint a harapófogó, úgy rászorulok. Ehhez még az erőteljes, körkörös és horizotális csípőmozgás... Nem is tudom. Lehet, hogy mégis bennem van a hiba, és nem a kotonok silányak.

Hozzávetőlegesen 200 fasz járt eddig bennem, és azt kell mondjam, csak három volt olyan, ami minden szempontból kielégítő volt. Elég siralmas. Pedig széles merítés volt.
Épp ezért rá kellett tanulnom mindenféle dolgokra. Kézimunkára, szájmunkára. Nem a nyalásra gondolok. Az olyan, hogy is mondjam, hervasztó. Direkt, célzott és mindig sikeres. Csinálok neked jót, anyukám, jó? Két perc és tüssz. És akkor mi van?
A mellbimbón elélvezni már izgalmasabb. Vagy attól, hogy mozgatom a csípőm, miközben nincs bennem fasz - többnyire azért, mert már elsült. A legjobb a négyesfogat. Mellbimbó, hüvely, csikló és segglyuk. Ha baszni nem lehet, ez is majdnem olyan jó.
A lényeg, csak semmi siettség! Lassan épüljön az az orgazmus, lassan bontakozzon ki, legyen idő arra, hogy az ágyékomból kiszivárgó feszült gyönyörűség eljusson a combom belsején át a kislábujjam utolsó percéig, a könyökhajlatomon át tenyeremig, a vállamon, tarkómon át a hajhagymákig. És amikor már egyetlen hatalmas nagy várakozás az egész test, akkor robbanni. Van a mondás, hogy kishalál. Néha tényleg attól félek, nem élem túl. Néha tényleg el is vesztem az eszméletem.

Na, most untam el.

A lényeg, dugni meg elélvezni elég közhelyes tevékenység. Ahogy enni is. Egyiket sem szeretek különösebben. Enni muszáj, de azt elintézem a hűtő mellett állva. És vannak kivételes alkalmak, amikor valami eszelősen jó étteremben valami eszelősen finomat eszem. Eszegetek. Kortyolgatok. Húzom, nyammogom, forgatom, kivárom. Úgy imádok enni, igen. Az ínyenc számára a puszta létfenntartást szolgáló táplálkozás elég kiábrándító egy tevékenység. Ahogy a baszás is az, ha csak nassolás. Miért ne rágcsáljak el mellékesen egy kis vacak bármit? Miért ne legyen egy pöpp kis orgazmusom? Vagy ha csak tüzet olt. Ha csak az a célja, hogy múljon el onnan a feszkó. Akkor már inkább az ujjam meg egy pornófilm. Minek ahhoz partner? Csak a ciki van belőle. Nem igazán elégülök ki, és utána mihez kezdjek a kézhez-szájhoz-faszhoz tartozó fickóval? Egy csomó bonyodalom. Szóval nem. Ha olvassátok. Kösz, nem.

Ja. És a szerelemről nem is beszéltem. Azt tapasztalom, hogy elég fontos. Nem is a konkrét szerelem, hanem a lehetősége. Hogy egy olyannal csinálom, akihez vonzódom. Annyira vonzódom hozzá, hogy akár bele is szerethetnék. Nem muszáj beleszeretnem, és igazából elég ritkán történik meg, hogy beleszeretek, de ha a lehetőség benne van, akkor már prímákat lehet baszni. Akkor tudok nagyon gyengéd lenni. Simogatni, mindenemmel, a teljes bőrfelületemmel, még a talpammal is. Belebújni. Szorítani. Akkor végigcsókolom, végignyalom, végigszopom mindenét.
Világos, hogy erre csak bizonyos érzelmi körülmények fennforgása esetén érzek késztetést.

Ugyanakkor nem pontosan tudom, a szerelem és a szex milyen viszonyban vannak egymással. Hogy mennyivel jobb tőle. Az a helyzet, hogy még soha nem voltam olyan pasiba szerelmes, akivel jó lett volna a szex. Vagyis, eddig mindig olyan pasikba szerettem bele, akik okosak voltak, kedvesek, szellemesek, sikeresek, intellektuálisak, műveltek, stb, de valahogy a baszás nem ment. Nem állt fel nekik, vagy félkemény maradt, vagy gyorsan elsült, vagy egyszerűen csak ügyetlenek voltak. Tehetségtelenek a szexhez. Ők kurvára élvezték, mert én szeretgettem őket, és bármit megcsináltam nekik és velük, de nekem nem volt igazán jó. Hogy is mondjam. A lelki vonulaton evickéltem inkább. És sajna folyton félrebasztam. Ja.

Remélem, azért lesz ilyen. Mármint olyannal jól szexelni, akibe nagyon szerelmes vagyok. Valszín jobb lesz, mint bármi eddig. Nem is tudom, talán bele is hibbanok majd. Elkezdek igét hirdetni és karácsonykor ostorral űzöm ki a télapókat a plázákból. Nem tudom.

De most már kivárom, basszameg.

Kommentelj:
Név:
Blogoldal címe:
Szöveg:
Írd ide a következő számot betűkkel:
  49

Kommentek:
ttnn2009. 10. 20 20:38
nem hiszem, hogy megtaláltad. akkor nem írtál volna. és főleg nem seggfejezted volna le a férfinépet. önáltatás, nő a neved.

és nem tudom, mi kezdődik és végződik, azt sem tudom, hol. azt sem tudom, nő vagyok-e. éreztem úgy néha. az jó volt.
koszti andrea2009. 05. 05 22:57
faszokba otthon vagy az látszik, én hamar megtaláltam azt ,amit te sokára és csak átmenetileg érted el. ez nem szemrehányásként mondom, hanem a sok öntelt,majom férfinak látszó,önimádó seggfejek.
pénzes lászló2009. 05. 05 22:48
hha te tényleg nő vagy azokat az általam már elért igazi érzéáseket mondtad el amit kivánnék minden nőnek és férfinek egyaránt. itt kezdődik és itt végződik a szerelem és a sex. a többi csak duma és képmutatás. ál arc.amit lehet egy ideig viselni, de nagyon kényelmetlen és végűl le kell vetni.
fanki pityus2008. 12. 27 11:03
naná, persze hogy elolvastam. tessék elgondolkodni, mi a pfujj. (basszameg)
naiv2008. 12. 27 02:33
a fankigyerek tajekozodik, mielott kinyilvanitja az intellektus tuzen edzett velemenyet.
csak ezt a paldani fixaciojat nem ertem tovabbra sem.
akkor most a ttnn a paldani? ki az a paldani? miert hiszi a fankigyerek, hogy a paldani irja ezt is meg a kommenteket is? sztem is cikik, sztem a ttnn sokkal szinvonalasabban nyomna, ha kommentelne magat. csodalom, hogy nem torli ki ezeket.
es mi pfujj?
páldani2008. 12. 27 01:40
azért elolvastad, nem?
fanki pityus2008. 12. 26 20:54
pfujj. (basszameg)
 
Friss kommentek
télleg2011. 03. 04 15:04
bazmeg, télleg csináltál! komáljalom majd ha kép, mikor?  (hasítsunk, kedves)
ttnn2010. 10. 03 14:59
nem tudom, ki az a müller péter. vagyis, ő az a jóistenke-szakállas poszmo pszeudosámán, akinek már a címei is oly ellenszenvesek, hogy sose vettem kézbe a műveit? és hogy akkor mi van? az igazad van. meg a semmi van.  (nem hagy rajtam nyomot,)
Inszeminator2010. 10. 03 09:38
Jó szöveg...ttnn-es, és mégis! És akkor mi van? Pálcikaboszorkányok riogatanak? Müller Péter kéksavó szemeiben megtalálod a választ. Vagy megőrülsz tőle még jobban. Insz...  (nem hagy rajtam nyomot,)
Címkék
13, a másik nő, ablak, álmok, álom, álomfejtés, apátia, bagoly, bárányka, baszás, baszhatnék, bizonytalanság, bmw, bocsánat, büdöskurva, bűn, bűnbánat, bűnbocsánat, cécó, deal, descartes, deus ex machina, dolog, éhség, eleje, élet, emlékezet, empátia, én is, énvesztés, erőszak, eszméletlen, evés, evolúció, fantomvégtag, farkas, farok, fekete ló, felettes én, flamingók, fotoszintézis, gazdasági válság, gyerekkor, gyökerek, gyűlölet, harag, hátas, hehe, helyek, hiány, húsfasz, ica, identitás, igazságos világ, ínyenc, író, irodalmi centrifuga, irodalom, játék, jó szó, kakaó, karácsony, kártékony, kishalál, klee, klimax, koránkelés, kőfaragó, költözködés, kötelességtudat, lakoma, legkisebb közös többszörös, legnagyobb közös osztó, lehetőségérzék, leszbi, magány, mánia, matt, meló, migrén, mindenség, mosolyog, mosott szar, musil, nárcizmus, nyalás, orgazmus, önreferencia, önreferenciális paradoxon, öregedés, őrzők, ösztön, pacsirta, pandora, paradoxon, pisiszex, platón barlangja, pygmalion, rémálom, rögeszme, sakk, sekély, siralomvölgy, skizó, sőn fridolin, spiegelmann laura, szabadság, szadomazo, személyiség, szerelem, szerepek, szex, szomatika, szubmisszív nőstény, takaró, teljes élet, térd, test, tetszőleges tulajdonságok nélküli nő, tökéletes párkapcsolat, tüssz, újév, utolsó csepp, üzemi karácsony, valóságérzék, vége, vérfasz, vezeklés, zátony